3 Şubat 2012 Cuma

FM 2012 Sorularınız





FM 2012 SORULARINIZ?


Arkadaşlar bu başlık altında oyunda karşılaştığınız sorunları anlayamadığınız konuları paylaşır iseniz elimden geldiğince yardımcı olacağım. 

18 yorum:

GrateL dedi ki...

bu lig ekle kaldır varmış ordan regen çıkıyormuş :) bende baya bi lig açık zaten oyunu ilk açdıgımda seçmişdims eçebildigim kadar ligi bendede lig ekle kaldır olayından regen çıkarmı ekleycek lig kalmadı nerdeyse :D

Wolffather dedi ki...

Şapkadan tavşan çıkıyor o Nejat yanlış anlamışsın :) Evet lig ekleyip kaldırabiliyorsun. FM-Add/Remove Leagues seçeneğini kullarak yapabiliyorsun. Sanırım o sana söyleyenler afrika liglerinden bahsetmişler veya kuzey amerika. oralardan da tabii ki çıkıyor her yerden çıktığı gibi bu regenler :)

GrateL dedi ki...

ve aklıma gelmişken Oyuncu Övme Olayınıda resmi bi ara Çeviri Yaparsan iyiolur :))

Wolffather dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Bir de derbi ya da büyük maç kazanmak için tüyoları yazabilir misinz?

Wolffather dedi ki...

@GrateL

Oyuncu diyalogları ile bütün çevirilere
bu başlık altında bulabilirsiniz ;)

GrateL dedi ki...

he sagolasın Volkanım ellerine kolalrına saglık çokiyioldu valla :=) 2. sezona girişyapdım bibakıpda hangi oyuncuları kaydetmeliyim sence şampiyonlar ligine bi fikir veririmsn pmatarsın ordan :) birde bir sorumdaha olacakdı defans oyuncum vorsah hem adam sakatlıyor rakibi :D o huyu güzel ama penaltıda yapıyor nasıl ve nerden uyarabilirim penaltı yapmaması için :/

GrateL dedi ki...

he yanlız bi eksik gördüm oyuncuyu aldıkdan sonra övme bu evet anlattıgın çokgüzel anlatmışsın.. ama almadan önce de iletişime geçerek övme konusunuda türkçeleşdirirsen çokiyiolur vollkancım ;)

Bruglione dedi ki...

selam, ben liglerle ilgili bişey soracaktım.. ben fenerbahçeylee şampiyonlar ligi kupasını almama ragmen competetions sıralamasında türkiye süper ligi sürekli düşüyo sıralamalarda, ligin reputationu artırmak için ne yapmak gerekir?

Wolffather dedi ki...

@Bruglione


Merhaba,

Liglerin Repi sadece 1 takımın başarıları ile belli bir yere gelmez. Düşünün siz sadece 1 takım ile oynarken (ve büyük ihtimal ile diğer takımlar çok kötü kadrolara sahip oluyor.) diğer liglerde ki takımların avrupada ki başarıları v.s çok daha fazla oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir ;)

yusuf dedi ki...

ben teknik direktör yorumları turkce ceviri yapmanızı rıca edecektım sımdıden tesekkür ederim

Baran Kaya dedi ki...

Bana şampiyonlar liginde eklemediğim bi takım çıktı yenemiyorum. Lig ekleyincede transfer döneminde ekleniyor. nasıl yenebilirim

Wolffather dedi ki...

@Baran Kaya

Oyunu oyun olarak kabul et ;) ve yenmek kadar yenilmenin de normal olduğunu kanıksar isen hem oyundan hem hayattan daha fazla zevk alırsın ;) biraz öğüt gibi oldu ama bazen o da gerekiyor...

Adsız dedi ki...

selam. bu oyunda oyuncunun potansiyeli düşüyor. potansiyel olabilecek en yüksek kapasite demektir. eğer oyuncu yeterli antrenman yüklenmez ve maç oynamazsa bu potansiyele ulaşamaz yani ca yükselmez. ama pa aynı kalması gerekmezmi? bu oyunla ilgili bir hatamıdır yoksa oyunun özelliğimidir?

Adsız dedi ki...

ayrıca oyuncu yüksek potansiyelli olmasına, iyi antrenman yapmasına, yedek takımda sezonda 30 maç civarında oynamasına rağmen gelişmiyor?

Wolffather dedi ki...

@Merhaba Adsız

Oyuncular PA olarak bir değerde doğarlar! ve bu PA değerdeki oyuncuları takımınıza katarsınız. Fakat bundan sonrası oyun size kolaylık sunmuyor. Oyun size diyor ki oyuncuyu oynat yoksa potansiyel olarak iyi bir oyuncuyu yok edersiniz. Normal hayatta da öyle değil midir ;) yani evet oyunun bir özelliği.

Antrenman ve yedek takımda oynayıp gelişim göstermemesi veya az gelişim göstermesi (A takımda oynama istatistiğine göre) yine tamamı ile oyunun, oyunculara - yani bizlere- kattığı bir kısıtlamadır.

Unknown dedi ki...

arkadaslar bende oyuncu kaydetme secenegı kapalı :( sadece Beşiktaşı aldıgımda oyuncu hıc bı zaman kaydedemıyorum.yardm edın

Wolffather dedi ki...

@oğuzhan Altay

Biraz daha açabilir misin? Editörden mi bahsediyorsun yoksa başka bir şeyden mi?

Yorum Gönder